1 2 3

Nem vagyok egy pintyogós (a szerk.), de ez a felvétel igazán meghatott. Szeretettel ajánljuk kedves Közönségünk figyelmébe!

2019. február 14-én a Kodály Központban egy "ártatlan" koncertnek indult az aznap esti előadás. Eszter, a Pannon Filharmonikusok művésze előzőleg hosszasan próbálta az úgynevezett nászindulót is...

Nagy szeretettel köszönjük Endrei Eszternek, a Pannon Filharmonikusok hegedűművészének, és Soós Szabolcs Attila okleveles építésznek, hogy életük legfontosabb pillanatait megosztják velünk!

Elképesztő ereje van egy közösségnek. A pécsi zenekar és muzsikája át- meg áthatja a város szövetét. Zenei élmények, civil találkozások, barátságok, szakmai együttműködések sora kíséri jelenlétét a városban.

2019-ben Valentin-napi Mamma mia! Abba emlékkoncertre készült a zenekar. A nagyszerű crossover zenei program mellett ez évben is további élményekkel, programokkal készült a Pannon Filharmonikusok. Még 2018-ban közzétette felhívását, amelyre 2018. december 30-ig lehetett e-mailben jelentkezni: az a bátor fiatalember, aki aki a Pannon Filharmonikusok Valentin-napi koncertjén kéri meg kedvese kezét, párjával meglepetésben részesül. A zenekar művészei exkluzív szerenádot adnak a hölgynek, valamint a Doro Ékszer jóvoltából egy titanium karikagyűrűt kap a jegyespár ajándékba.

Mindenkinek van olyan zene az életében, amelyet meghallva emlékek törnek elő, erős érzelmeket kiváltva. Mindenkinek van az életében olyan esemény, ami meghatározó. Eszter VALÓBAN NEM tudott semmiről, "gyanútlanul" próbált a zenekarral az előadásra...

A folytatást kérjük tekintsék meg egy filmrészlet segítségével...! ide kattintva.

Ma, 2021. február 14-én ismét látható lesz a nagysikerű Mamma Mia! előadás, az idei speciális évben online, egy koncertfilm segítségével. Arra gondoltunk, felelevenítjük az egyik legmeghatóbb, legsikeresebb koncertet úgy, hogy két főszereplőjét szólaltatjuk meg. Igen, ahogy az előbbiekből kiderült, most nem a karmesterről, vagy az énekesekről van szó!

 

Endrei Esztert és férjét, Soós Szabolcs Attilát kerestük fel most, 2021-ben azzal a kéréssel, hogy ennyi idő távlatából meséljenek arról a bizonyos estéről!

Eszti:

Emlékszem milyen nagy volt bennem a várakozás, nagyon ígéretesnek tűnő koncert elé néztünk. Ennek a fényét külön emelte a tervezett leánykérés. Álmomban sem gondoltam volna, hogy én leszek az a szerencsés, akinek megkérik a kezét 1000 ember előtt! Visszatekintve az elmúlt 2 évre elmondhatom, hogy életem legintenzívebb szakaszát élem meg. Rendkívüli lánykérés volt, nem mindennapi vőlegénnyel. Amikor színpadra állok, nemcsak az a rengeteg szép koncert jut eszembe, hanem életem egyik legfontosabb eseménye is.

Az anyaságot nagyon szeretem, minden gyermek egy csoda! Azonban már kezd hiányozni a zenekari élet is.

 

 

Szabi:

A leánykérés után felgyorsult az élet körülöttünk. Még júliusban összeházasodtunk. Majd rövidesen megszületett a fiunk, egy olyan különleges dátumon, ami visszafelé olvasva is ugyanaz 2020.02.02. Úgy érzem, hogy az a misztérium, ami a kapcsolatunkat belengi itt is megjelent! Számtalan nehéz helyzet elé állított minket az élet, de együtt mindent megoldottunk. Amikor megkértem Eszti kezét, nem volt bennem elvárás, tudtam, hogy a közös életünk jól fog alakulni. Lenyűgözött az, ahogy ő képes szeretni. Azt gondolom, hogy az elköteleződés mértéke független attól, hogy 1000 ember előtt kérem meg a szerelmem kezét, vagy csak ketten vagyunk jelen. Szívből jövő meglepetést akartam okozni, ami remélem, hogy sikerült. Emlékszem, milyen drukk volt bennem, és mennyire szurkolt nekem mindenki, aki tudott a dologról.

Nem szokványos, feladatokat kell megoldanunk nap mint nap, mozaikcsaládként immár 3 gyermeket nevelünk együtt, de nagyszerűen meg tudjuk oldani.

 

Szeretettel kívánunk sok erőt, ilyen derűt, jó egészséget az egész családnak!

A Pannon Filharmonikusok közössége

Back

Contact

jegypénztár

Ticket Office of Kodály Centre

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Special closing days HERE.

Opening hours:
From Monday to Friday:
10 AM – 6 PM

Telephone inquiries can be made via +36 72 500 300 from Monday to Saturday from 10 AM to 6 PM.

Email inquiries are welcome at jegypenztar@pfz.hu.

cím

The Headquarters and Rehearsal Room of the Pannon Philharmonic

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

közönség

Public relations

Ms. Linda Potyondi
sales representative
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Press relations

Ms. Csilla Szabó
communications manager
press@pfz.hu
+36 30 222 7992