1 2 3

Már kaphatóak a pécsi bérleteink is az Ezüstcsillanás évadunkra!

Bérletújítással (2020. június 10-től augusztus 20-ig), illetve új bérlet vásárlásával kapcsolatos fontos információkat gyűjtöttünk össze Önöknek. Most már online otthonról is meghosszabbíthatóak a bérletek kényelmesen, biztonságosan!

Pécsi (Kodály Központ) bérletújítás 2020. június 10-től augusztus 20-ig

 

Korábbi pécsi bérleteseink a már jól ismert bérleteiket (Breitner-, Kodály-, Pannonicum, Musica Sacra-bérlet) 2020. augusztus 20-ig tudják helyreszólóan megújítani.

Szeretettel ajánljuk újonnan kialakított online felületünket, a www.pfz.hu/berletujitas oldalt, amelyen otthonról bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy futárnál történő utánvéttel intézheti bérlete megújítását! Bérlet típus vagy hely módosítása esetén is várjuk online megrendelését, és munkatársunk felkeresi Önt a választható lehetőségekkel.

A bérlet személyesen is megújítható a Kodály Központ jegypénztárában, de a hosszú sorban állás elkerülése érdekében kizárólag időpontfoglalás után! Időpont a www.kodalykozpontjegyiroda.hu oldalon foglalható. Kérjük, az időpontfoglalását visszaigazoló emailt hozza magával. Az időpontfoglalásban szükség esetén munkatársaink segítenek a 72/500-300-as telefonszámon.

 


Részletfizetési lehetőség! A teljes bérletár fizethető két részletben is. A fizetéskönnyítésként megadott részletfizetési összegek és a befizetések ütemezése nincs összefüggésben az elhangzott koncertek számával. Az első részlet a bérlethosszabbításkor vagy az új bérlet megvásárlásakor fizetendő. A második részlet határidőre történő befizetésének elmaradása esetén a bérlet érvényét veszti. Megértését köszönjük!

A 2. részlet befizetésének végső határideje: 2020. október 31.

 
*+1 koncert
A Kodály-, Breitner- és Pannonicum-bérlet a felsorolt koncerteken kívül +1 hangverseny látogatására jogosít. A ráadásként választható koncertek listája, valamint az átvétel módja 2020. szeptember 1-jétől megtalálható a www.pfz.hu weboldalon és a zenekar szeptemberben megjelenő évadfüzetében.



Új bérlet váltása (Müpa, Kodály Központ) 2020. június 10-től
 

Bérletek 2020. június 10-től kaphatók az adott bérletsorozat első koncertjének napjáig (sorozatonként változó az időpont), illetve a rendelkezésre álló helyek mértékéig.

Online a www.jegymester.hu oldalon.

A pécsi bérletek személyesen is megvásárolhatók a hosszú sorban állás elkerülése érdekében kizárólag időpontfoglalás után a Kodály Központ jegypénztárában. Időpont a www.kodalykozpontjegyiroda.hu oldalon foglalható. Kérjük, az időpontfoglalását visszaigazoló emailt hozza magával. Az időpont foglalásban szükség esetén munkatársaink segítenek a 72/500-300-as telefonszámon.

KÖSZÖNJÜK, HOGY AZ ONLINE BÉRLETÚJÍTÁSI ÉS BÉRLETVÁLTÁSI LEHETŐSÉGET VÁLASZTJA!

Back

Contact

jegypénztár

Ticket Office of Kodály Centre

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Special closing days HERE.

Opening hours:
From Monday to Friday:
10 AM – 6 PM

Telephone inquiries can be made via +36 72 500 300 from Monday to Saturday from 10 AM to 6 PM.

Email inquiries are welcome at jegypenztar@pfz.hu.

cím

The Headquarters and Rehearsal Room of the Pannon Philharmonic

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

közönség

Public relations

Ms. Linda Potyondi
sales representative
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Press relations

Ms. Csilla Szabó
communications manager
press@pfz.hu
+36 30 222 7992