1 2 3

2020. június 10-től újra nyitva a Pannon Filharmonikusok jegypénztára a Kodály Központban

A Pannon Filharmonikusok 2020. június 10-től megkezdte az új évadára szóló bérletek megújítását, új bérletek értékesítését, valamint az elmaradt koncertekre szóló bérletek és jegyek pótlását, szükség esetén visszaváltását. Köszönjük, hogy az online vásárlást, bérletújítást választja! Köszönjük, ha jegyét nem visszaváltja, hanem becseréli vagy a zenekart támogatja!

A Zsolnay Örökségkezelő NKft., a Pannon Filharmonikusok és a Filharmónia Magyarország közösen alakított ki egy biztonságos, gyors ügyintézési rendszert a Kodály Központ újranyitásakor.

 

A hosszas várakozást és a tömeget elkerülendő a Kodály Központ jegypénztárában való személyes vásárlás előtt kérjük regisztráljon ezen az oldalon:  www.kodalykozpontjegyiroda.hu  A regisztrációs honlap a Ferling Kft. nagylelkű felajánlása, amivel a felületet fejlesztő cég a Kodály Központ közönségét támogatja.

A jegypénztár látogatása június 10-től szájmaszkban lehetséges és az előcsarnokban kizárólag annyi személy tartózkodhat, ahányan az erre kijelölt területen egymástól másfél méteres távolságban elférnek. A beléptetésben kollégáink segítséget adnak, és előre is köszönjük közönségünk együttműködését, türelmét. A jegypénztár nyitvatartása: hétfőtől péntekig 10.00-18.00 óra között

 

Bérletmegújítás mostantól online is!

Ismerkedjenek meg az újonnan fejlesztett online bérletújító felületünkkel, amelyen otthonról könnyen intézheti bérlete megújítását: www.pfz.hu/berletujitas

Amennyiben Ön még nem bérletesünk, de a következő évadra szeretne bérletet váltani, azt online megteheti a Jegymester webáruházban.

Kérjük, hogy tájékozódjon bérletes sorozatainkról ezen az oldalon: www.pfz.hu/berletek

Bérleteit online itt vásárolhatja meg: https://www.jegymester.hu/hun/PlaceInfo/461/SeasonTickets/

Köszönjük, hogy az online vásárlást választja!

 

Amennyiben Ön régi bérletesünk, és

- még nem nyilatkozott a bérletes koncertjének pótlásáról, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot Tátrai Blanka munkatársunkkal a tatrai.blanka@pfz.hu email címen.

- szeretné bérletét helyre szólóan megújítani, szeretettel várjuk újonnan fejlesztett online bérletújító felületünkön: www.pfz.hu/berletujitas

- a Kodály Központban a www.kodalykozpontjegyiroda.hu oldalon történő regisztrációt követően várjuk

- egyedi kérdése, kérése van, kérjük, hívja munkatársunkat hétfőtől péntekig a 72/500-300-as telefonszámon

Köszönjük, hogy az online bérletújítást választja!

 

Amennyiben Önnek az előző évadban elmaradt koncertre szóló jegye van

- zenekarunk 2020. szeptember 1-30. között beváltja jegyét a 2020/2021-es évad egy kiválasztott hangversenyére (Az Újévi és Valentin napi koncert nem választható)

- amennyiben nem kívánja jegyét új jegyre beváltani, megköszönjük, ha nem váltja vissza a jegyet, hanem a jegy(ek) árával támogatja zenekarunkat

- amennyiben sem beváltani nem szeretné a jegyét, sem támogatni a zenekart, a jegyét visszaváltjuk.

Az online vásárolt jegyet online váltjuk vissza. Ez esetben kérjük, írja meg visszaváltási szándékát és jegye adatait az info@jegymester.hu email címre, és a Jegymester webáruház online visszautalja a jegy árát. Személyes jegyvásárlás esetén a visszaváltás a vásárlás helyén lehetséges. Amennyiben a Kodály Központban vásárolta a jegyét, kérjük, hogy regisztráljon időpontra a www.kodalykozpontjegyiroda.hu oldalon, és fáradjon be a zenekar jegypénztárába.

 
Köszönjük, ha jegyét nem visszaváltja, hanem becseréli vagy a zenekart támogatja!

 

Felhívjuk a figyelmét, hogy Kodály Központban három szervezet működik együtt.

Partnereink jegykezeléséről és programjairól a következő oldalakon tájékozódhat:

ZsÖK Nkft.: www.kodalykozpont.hu

Filharmónia Magyarország: www.filharmonia.hu

 

Back

Contact

jegypénztár

Ticket Office of Kodály Centre

Open:
Monday-Saturday:
10.00am – 6.00pm

Telephone:
+36 72/500-300 (EN)

cím

The Headquarters and Rehearsal Room of the Pannon Philharmonic

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

közönség

Public relations

Ms. Blanka Tatrai
sales representative
tatrai.blanka@pfz.hu

info

Press relations

Ms. Csilla Szabó
communication manager
press@pfz.hu
Tel.: +36 30 222 7992