1 2 3

Üzenet a közönségtől a zenekarnak

Zenészeinknek nagyon hiányzik a közvetlen kapcsolódás a közönséghez, hiányoznak az élő koncertek. Közönségünk tagjai jópáran megosztották velünk, mit jelent életükben a zene, a hangversenyre járás. Ha Ön is szívesen üzenne muzsikusainknak, örömmel megosztjuk velük! A press@pfz.hu címen várjuk rövid írásaikat.

 

“Talán nekik, akik együtt hoznak létre csodát, nehéz így elzárva! Kitartást kívánok! Nagy boldogan még február 15-én is vettem jegyet egy áprilisi koncertre, biztos ami biztos. Eszembe se jutott, hogy ez lesz! Mivel nyugdíjas vagyok azt csinálhatom, amit végtelen örömöt jelent, hangversenyeket járok. Büszke vagyok, hogy egy ilyen kiváló zenekar hallgatható, elérhető távolságban van. Mindenki az élő találkozást várja!”

 

"Kedves PFZ, kedves Művészek! Nagyon hiányoznak a koncertek... Életem minden sarokpontján, de a hétköznapokban is ott volt a zene, nemritkán konkrétan maga a PFZ. Voltak olyan időszakok, amikor a kizárólagos örömforrás és megpihenés számomra az Önök zenekarának koncertjei voltak... De most is, minden alkalomra örömteli várakozással készülök, és egy-egy koncert élménye hetekig velem tart és körbevesz, mint valami puha takaró... amit a barátaim vállára is ráterítek...

Kérem, tegyenek meg mindent a lehetőségek figyelembevételével, hogy mielőbb személyesen találkozhassunk! Nem fontos, hogy a legfrissebb modern darabokat hallhassuk, nem fontos, hogy a világ legkülönbözőbb pontjáról érkezett zenészek előadásait élvezhessük... csak arra vágyunk/vágyom, hogy Önökkel, személyes közelségben, minden pórusunkon át érezve a zenét közösen ünnepelhessük az iránta érzett szeretetünket!

És még egy dolog: hallottam Édesanyámtól és ismerősöktől is, hogy a Zenekar kollégái felhívták őket és felajánlották segítségüket a járvány teremtette nehézségek leküzdéséhez... bár nem volt rá szükségük, mégis könnyekig meghatotta őket az Önök gyönyörű gesztusa... nagyon-nagyon köszönöm mindannyiuknak! Rendszeresen imádkozom Önökért, tartsanak ki, nagyon várjuk az újabb találkozást! Isten adjon erőt Önöknek! Szeretettel és köszönettel: P.Á."

 

„A zene az egyik legfontosabb része az életemnek. Nagyon szeretek hangversenyre járni. Számomra még egy kevésbé sikerült koncert is sokat jelent, mert előttem születik meg a mű és az élő előadás mindig magával ragad. Ezért hiányoznak a hangvesenyek nagyon. „

 

„A zene a megnyugvás, a kikapcsolódás, a "lélek-fürdő" számomra, a hangversenyre járás pedig mindig egy kicsit ünnep.”

 

"Az élő zenét "technika" nem tudja pótolni! Nagyon hiányoznak a koncertetek felüdítő, lélekfeltöltő órái. Nagyon várom, hogy újra élvezhessem a  nagyszerű zenekari produkciókat. A zenekarnak köszönettel tartozunk a kitartásukért! Még egy kevés ideig! Már nem tarthat soká! Nagyon várjuk az újrakezdést/folytatást! Szeretettel köszöntöm Valamennyiüket!"

 

"Várom a találkozást! Jó egészséget kívánok Mindenkinek! Elvonási tüneteim vannak a koncertek hiánya következtében."

 

"Minőségi élő zene nélkül nehezebb az élet."

 

"Jó egészséget kívánok mindenkinek mert ez a legfontosabb  ! Igen nagyon hiányoznak a koncertek az ismerős arcok a nyüzsi a büfében !!!  A zenekarral való találkozást és az élő hangversenyt számomra nem pótolja semmi !!! Nagyon várom hogy bármilyen formában találkozhassunk igazi ünnep lesz !  De már lehet  sohasem lesz olyan önfeledt kikapcsolódás !"

 

 

"Nagyon hiányoznak, az élő "kapcsolat sokkal nagyobb élményt nyújt.egyetlen színvonalas esemény a városban ahova egyedül is elmehet egy idős ember."

 

"Bízunk benne, hogy hamar túl leszünk ezen a kritikus helyzeten és mindenki épségben, egészségben vissza fog térni a koncert terembe. Kikapcsolódást, nyugalmat, relaxációt jelent."

 

"Mint nagyon régi bérletesnek egy-egy hangverseny lelki feltöltődést jelent. Remélem, hogy a zenekar minden tagja egészségben vészelte át a  nehéz napokat!  Kívánom, hogy ismét  boldog perceket szerezzenek a zeneszeretőknek."

 

"Nagyon hiányoznak a koncertek. Igazi élmény számunkra minden koncert. Kiválóak, tehetségesek a muzsikusok és karmesterek. Köszönet a PFZ valamennyi munkatársának."

 

"Nagyon hiányzott a koncert, mive legy kellemes esemény számomra elmenni a Kodoly központba,élőben hallgatni a kincertet, látni a zenészeket, a karmestert. Ilyenkor ismerősökkel is találkozom. Ez egyolyan program,amit szívesen várok."

 

"Változatlan élményt jelent a zenekar játéka,valamennyi zeneszeretőnek hiányoznak a produkciók--türelemmel várunk..."

 

Mi is nagyon várjuk a találkozást a közönséggel!

 

 

 

Back

Contact

jegypénztár

Ticket Office of Kodály Centre

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Special closing days HERE.

Opening hours:
From Monday to Friday:
10 AM – 6 PM

Telephone inquiries can be made via +36 72 500 300 from Monday to Saturday from 10 AM to 6 PM.

Email inquiries are welcome at jegypenztar@pfz.hu.

cím

The Headquarters and Rehearsal Room of the Pannon Philharmonic

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

közönség

Public relations

Ms. Linda Potyondi
sales representative
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Press relations

Ms. Csilla Szabó
communications manager
press@pfz.hu
+36 30 222 7992