1 2 3

Refrén évad – Pécs, Kodály Központ

Musica Sacra bérlet 2022/2023

akiknek ünnep és remény a zene

2022/2023

A bérlet következő fellépései:
Nincs már több fellépés ebben a koncertben!

A Musica Sacra sokkal több, mint egyházzenei koncertek csokra. E koncertek azokra a kérdésekre adott zenei válaszkísérletek, melyeket talán mindannyian felteszünk életünk során. Mi lesz, ha meghalunk? Mi a földi szeretet és az égi boldogság? Hogyan szeressünk jól, hogy halhatatlanná váljunk legalább azok szívében, akik ismertek minket? Mi lehet a halál után, és vajon van-e lehetőségünk az életünkkel és döntéseinkkel befolyásolni azt, ami utána következik?

Bérletárak: 8.500 Ft, 7.500 Ft, 6.500 Ft
Kedves bérleteseink 30% kedvezményt kapnak automatikusan az Újévi hangversenyünk jegyeinek árából.

Egyetemes kérdések ezek, melyekre egyedi válaszokat nyújtanak zeneszerzők és előadók azokon az ünnepeken, amelyeken kortársainkkal közösségben élhetjük meg az élet misztériumát.

A Kodály Központ szépséges hangversenyterme és akusztikája, valamint a Pécsi Bazilika lélekemelő tere ad otthont ezeknek a koncerteknek, hiszen többek, mint "helyszín", ezek a terek önmagukban jó energiákkal hatnak ránk.

BÉRLETÚJÍTÁS

Bérleteseink számára lehetőséget biztosítunk bérleteik megújítására: a bérletújítási időszak végéig foglalva tartjuk meglévő bérletes helyeiket, hogy a következő évadban is kedvenc székeikből élvezhessék a Pannon Filharmonikusok koncertjeit.

A PÉCSI KODÁLY-, FLÖRT ÉS PANNONICUM BÉRLETEK MEGHOSSZABBÍTHATÓK 2023. JÚLIUS 20-IG 

A budapesti Pannon bérletek meghosszabbíthatók 2023. május 31-ig

ÚJ BÉRLET VÁSÁRLÁSA

A Pannon Filharmonikusok bérletei megvásárolhatók online, a Jegymester felületén internetes bankkártyás fizetéssel, megrendelhetők e-mailen a tatrai.blanka@pfz.hu e-mail-címre küldött levélben, valamint megválthatók személyesen:

Bérletvásárlásra a sorozatok első hangversenyének időpontjáig van lehetőség.

RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG PÉCSI BÉRLETESEINK SZÁMÁRA

A pécsi hangversenysorozatokra szóló bérletek ára fizethető két részletben is. Az első részlet a bérlethosszabbításkor vagy az új bérlet megváltásakor fizetendő, a második részlet befizetésének határideje: 2023. október 31. A második részlet befizetésének elmaradása esetén a bérlet érvényét veszti. A fizetéskönnyítésként megadott részletfizetési összegek és a befizetések ütemezése nincs összefüggésben az elhangzott koncertek számával.

INGYENES GYEREKBÉRLET VÁLTÁSA 6–18 ÉVESEK SZÁMÁRA

A 2023/2024-es évadban is lehetőséget biztosítunk arra, hogy bérleteseink családjának 6–18 éves gyermek tagjai díjmentesen vegyenek részt a Pannon Filharmonikusok felnőtt bérletes sorozatainak hangversenyein. Az egyedi, saját helyre szóló gyerekbérlet a gyermek életkorának igazolásával kizárólag e-mailen, a  tatrai.blanka@pfz.hu e-mail-címre küldött levélben vagy személyesen igényelhető

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS SEGÍTSÉG A BÉRLETVÁSÁRLÁSBAN:

+36-72-500-300  


Feliratkozás bérletes koncert értesítőre

Amennyiben szeretné, hogy értesítsük következő bérletes koncertjéről, kérjük, iratkozzon fel, és 1 héttel a koncert előtt emailben fogjuk emlékeztetni a bérletébe tartozó következő hangversenyre.

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a 72/500-300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
Tel.: +36 30 222 7992