1 2 3

Kodály Aperitif-bérlet

A zene zamata

2020/2021

A bérlet következő fellépései:
Rossini gála 2021. August 18. 20.00
Modern Art Orchestra: Tizenöt magyar parasztdal 2021. August 19. 20.00
Az Államalapítás Ünnepe – Fonó koncert és a PFZ hangversenye 2021. August 20. 18.00
Az Vagy Nekem 2021. August 21. 20.00
Filmzenei csemegék 2021. August 22. 20.00

2021. augusztus 18-22. –  Kodály Központ tetőterasz & park 

A zene zamata, akár a napfény íze hat az érzékeinkre: szinte a bőrünkön érezzük, ahogy energiával tölt fel, szomjazzuk újra és újra. A Kodály Aperitif e szomjat kívánja oltani a nyárvégi forróságban. Mi, pécsiek és idelátogatók szeretünk kiülni az esti hűvösben a teraszokra a barátokkal, összefutni muzsikusokkal és színészekkel, fényfestésben gyönyörködni. Írók, költők és festőművészek járnak-kelnek közöttünk észrevétlen, szobrászokkal és építészekkel kvaterkázunk. A sétálóutcákon és a főtéren street foodként csipegetjük a kultúrát, és a szívünknek oly kedves pécsies életérzést teljes erőből szívjuk magunkba, hogy egész télre kitartson. Egyszerre vágyjuk az ismerős és az új ízeket, és ha kettő találkozik, azt élvezzük szívből, igazán.

A 10 éves Kodály Központ és a 210 éves Pannon Filharmonikusok a ZSÖK NKft.-vel való koprodukcióban egy friss, nyáresti élményre hív 2021. augusztus 18-22. között!


Az étvágygerjesztőnek szánt napokon ismerős fellépőket köszönthetünk egy merőben új helyszínen: A KODÁLY APERITIF ÖT NAPRA ÁTHELYEZI A VÁROS FŐ TERÉT A KODÁLY KÖZPONT TETŐTERASZÁRA, AZ ÉPÜLETET KÖRÜLVEVŐ PARKBA ÉS LIGETBE.

A Kodály Aperitif találkozás és felfedezés: összehozza a művészeteket, a színvonalas gasztronómiát és azokat, akik szomjazzák a kultúrát. A hangversenyterem megnyitja kapuit a kíváncsiskodó szemek előtt, és kiengedi a zenét a kék ég alá.

A főbejárat előtt felállított színpadon változatos esti programok várják a közönséget, akik a madártávlatból zongorabillentyűket idéző lépcsősoron kialakított nézőtéren, a tetőteraszon, elszeparált páholyokban, vagy a parkban, pokrócon piknikezve élvezhetik az előadásokat kedvük szerint. Napközben díjmentes programokkal várjuk a családokat a tóparti ligetben, és frissítő finomságokra a Gasztro-udvarban.

A 2021 nyarán a tervezett programban augusztus 18-án a Pannon Filharmonikusok Rossini Gálaestje, valamint a Gasztro-udvar megnyitó eseménye várja a közönséget. Augusztus 19-én a Modern Art Orchestra és Szakcsi Lakatos Béla, Dresh Mihály, Gőz László, Szirtes Edina Mókus, Fekete Kovács Kornél koncertje hallható. Ezen a napon Borkóstoló és főző-show a Gasztro-udvarban. Augusztus 20-án a Fonó zenekar és a Pannon Filharmonikusok Ünnepi hangversenye hívja a városlakókat és a turistákat közös ünneplésre. Augusztus 21-én ENEMVÉ (Nagy Magyar Versek) @Kodály edition címmel indul izgalmas program, tetőkoncertek, fény-installációk teremtenek izgalmas nyáresti hangulatot később. Augusztus 22-én a Pannon Filharmonikusok Zenei Csemegék a sorozatok világából című koncertje csendül fel. Az est különlegessége, hogy a zenekar által eljátszott darabot az a kínai Vuhanban élő, Pécsett született, nemzetközi szinten elismert magyar muzsikus-zeneszerző, Keresztes Zoltán hangszereli, akit megismerhettünk a vírushelyzet kapcsán a híradásokból.

A színvonalas gasztronómiai kínálatról a Teleky Zoltán vezetésével, a szakmai klaszterben egyesült Baranya megyei vendéglátósok gondoskodnak.

BÉRLETÚJÍTÁS – MÜPA

Korábbi budapesti bérleteseink bérleteiket 2021. szeptember 10-ig tudják helyre szólóan megújítani.

Lehetőség van átutalással, banki befizetéssel kifizetni, személyesen készpénzzel, bank- és Szép-Kártyával. Kérjük, hogy bérlethosszabbítási szándékát idén is jelezze Tátrai Blanka értékesítési menedzser kolléganőnknek a tatrai.blanka@pfz.hu email címre küldött levélben, és tájékoztatjuk a részletekről!

BÉRLETÚJÍTÁS – KODÁLY KÖZPONT

Korábbi pécsi bérleteseink bérleteiket 2021. augusztus 2-től tudják helyre szólóan megújítani! A koncertek bérletenként a honlapon már megtekinthetőek, a bérletújítás, bérletvásárlás részletes információival augusztus 2-án jelentkezünk.

ÚJ BÉRLET VÁLTÁSA – MÜPA

Bérletek 2021. június 23-tól kaphatók az adott bérletsorozat első koncertjének napjáig, szeptember 24-ig. Online a www.jegymester.hu oldalon, vagy a Müpa jegypénztáraiban.

KÖSZÖNJÜK, HOGY AZ ONLINE BÉRLETÚJÍTÁSI ÉS BÉRLETVÁLTÁSI LEHETŐSÉGET VÁLASZTJA!

Szükség esetén munkatársaink segítenek a 72/500-300-as telefonszámon.


Feliratkozás bérletes koncert értesítőre

Amennyiben szeretné, hogy értesítsük következő bérletes koncertjéről, kérjük, iratkozzon fel, és 1 héttel a koncert előtt emailben fogjuk emlékeztetni a bérletébe tartozó következő hangversenyre.

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Nyitvatartás:

Hétfőtől csütörtökig:
10.00 - 18.00 óráig

Pénteken:
10.00 - 16.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a 72/500-300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől csütörtökig 10:00-18:00-ig, illetve pénteki napokon 10:00-16:00-ig.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
Tel.: +36 30 222 7992