1 2 3

Csigaház IV. – A vonó-sok

CSIGAHÁZ ovisoknak

Ami elhangzik: Művek vonósötösre

Hoffner Kinga – hegedű
Matuska Réka – hegedű
Mezei László – mélyhegedű
Ullén Judit – gordonka
Győri Mátyás – nagybőgő
Kiss Szabolcs – Csigabá
Szendrői Zsuzsanna – Csiganyó

Jegyárak: Kérjük előre biztosítsák a jegyeket maguknak online, vagy egy séta közben, ne érkezéskor a pénztárnál derüljön ki, már a gyerekekkel, hogy elfogytak a helyek! Köszönjük szépen! Korosztályos jegy alkalmanként: 1490 Ft, Kísérő jegy alkalmanként: 1000 Ft. A kísérők jegye kuponként beváltható egy teljes árú koncertjegy vásárlásakor! Egy gyerekjegy mellé legfeljebb két kísérőjegy váltható.
Jegyvásárlás
1/0

Az új évadban is várunk minden korosztályt a koncertteremben is, ráadásul ebben az évadban sok hangversenyünkre 6-18 éves kor között ingyenes a belépés! Ugyanakkor kérjük a zeneszerető szülőket, nagyszülőket, fordítsanak figyelmet arra, hogy gyermekeik, unokáik a legkisebb koruktól kezdjenek el megismerkedni a komolyzenével! Zenekarunk kézen fogva vezeti a különböző korosztályú gyermekeket a zenei megismerés lépcsőfokain, és a szülőket, nagyszülőket várjuk segítőtársnak ezen az úton a Babzsák, a Csigaház, a Fantasztikus Klasszikusok programokon.

A mindenre kíváncsi és nagydumás ovisokat a Csigaházba várjuk szeretettel!  A Pannon Filharmonikusok Csigaház programsorozata évek óta csiszolódik az örökmozgó ovisok igénye szerint. A Kodály Központ kedves hangulatúvá varázsolt termében vezetik be a kicsiket a muzsika világába a zenekar elhivatott muzsikusai, sok játékkal, humorral. Az interaktív, izgalmas zenés foglalkozáson szabad mozogni, táncolni, kérdezni is! A műsor hullámzását átvéve a sajtkukac ovisok hol megtanulnak picit csendben lenni, mesére figyelni, zenét hallgatni, mesés kerettörténetbe foglalt zenei betétekre figyelni, és a vállalkozó kedvűek még a hangszereket is kipróbálhatják. Minden lurkó kíváncsi, érdeklődő, nem kell zenesulis folytatásban gondolkodni, egyszerűen csak hagyjuk, hogy „mindent is” megismerjenek, hangszereket, hangzásokat és másfajta muzsikát. A program alatt észrevétlen, játszva tanulnak sok érdekességet , itt bizony nem fognak unatkozni.

A Pannon Filharmonikusok Csigaházas muzsikusai várják nem csak az ovisokat, de a szülőket, nagyszülőket is egy jó hangulatú közös zenei programra.

 

Koncert kép
Koncert kép

Most már messzebbre is merészkedsz anyáéktól, igaz? Énekelsz, táncolsz, és mesélni is tudsz. Kimondhatatlan nevű dínókról, tündérhercegnőkről, a dzsurassszikwördről vagy a sztárvárszról, játszol legóval és rajzolsz színes világokat, de talán még nem tudod milyen a hárfa, a hegedű vagy a fuvola. Doboltál már anya lábosán otthon fakanállal, és nyomkodtad apa okostelefonját, de érintetted a finom bőrt a timpanin vagy egy zongora fekete-fehér billentyűit? Nálunk a Kodály Központban mindezt megteheted! A Csigaház sorozaton különböző kamara-formációk más-más hangszereken játszanak, hogy minél többet megismerhess belőlük. És, hogy miért hívjuk Csigaháznak a sorozatot? Megtudod, ha eljössz hozzánk!
A Csigaház koncertek ebben az évadban szombati napokon a délutáni szunyából korán kelőknek 15.30 órakor, a hétalvóknak 17.00 órakor lesznek a Kodály Központban.

Ha valamiért nem tudtok eljönni, keresd négy koncertből álló online Csigaház sorozatunkat a zenekar Youtube csatornáján.

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992