1 2 3

Classical Chill Out II.

Az elegancia legyen veled!

Wolfgang Amadeus Mozart: g-moll szimfónia No. 40, K. 550 I. tétel
Antonín Dvořák: IX. „Újvilág" szimfónia – IV. tétel
Kodály Zoltán: Marosszéki táncok
Johannes Brahms: V. magyar tánc
Arturo Márquez: Danzon No. 2.
Maurice Ravel: Bolero

Bősze Ádám – házigazda

Vezényel: Vajda Gergely

Jegyárak: egy pohár itallal 3000 Ft » ital nélkül 2400 Ft
Jegyvásárlás

A Kodály Központ bálteremmé alakított nézőterén, körasztalok mellett ülve, barátokkal és egy pohár frissítővel a kezükben élvezhetik a fiatalok a szimfonikus zene szépségét Vajda Gergely vezényletével és Bősze Ádám angol nyelvű beavatójával. A sorozat első estéjén magyar zeneszerzők ikonikus darabjaiból és keleti zeneszerzők és művek világából válogat a zenekar a Pécsi Tudományegyetem hallgatóinak tiszteletére.
A koncert farmerben és pólóban is látogatható, de a hely és az esemény stílusa lehetőséget ad a csinos ruhadarabok, esti smink és elegáns frizura viseletére. Az estre azokat a magyar hallgatókat is várjuk, akik az angol nyelvben otthonosan mozognak, és szívesen megismerkednek az egyetem külföldi hallgatóival.

A koncert előtt díjmentes angol nyelvű kulisszák mögé betekintő (backstage) túra lesz a kíváncsiaknak 20:15 órától. Regisztrálni IDE kattintva lehet. 

2019 tavaszán zenekarunk a Pécsi Tudományegyetemen hallgatóival közösen kíván játszani, és eltölteni egy estét a zene otthonában, a Kodály Központban! Várjuk azon magyar és külföldi hallgatók jelentkezését, akik szívesen beülnének a Pannon Filharmonikusok muzsikusai közé, és játszanának együtt a nagyzenekarral. A jelentkezők közül meghallgatás során választjuk    ki azokat, akik színpadra lépnek, de a közönség sem maradhat ki a mókából! Vajda Gergely karmesteri pulpitusáról a legbátrabbak dirigálhatják a Pannon Filharmonikusokat!

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992