Utózönge Bősze Ádámmal III.

Pjotr Iljics Csajkovszkij: Hattyúk tava – részletek
Pjotr Iljics Csajkovszkij: A diótörő - részletek
Léo Delibes: Sylvia – részletek

Bősze Ádám – házigazda

Vezényel: Vass András

Jegyárak: 1990
Jegyvásárlás

Legújabb programsorozatunk, az Utózönge az aznap esti #NoBabel produkció második részében elhangzó koncertprogrammal kezdődik 19.00 órától. Hattól hétig a kamaszok, a koncert után pedig a felnőttek élvezhetik Bősze Ádám humorát a zenei élmény komolyan könnyed feldolgozása során. A felnőtteknek szóló négy alkalomból álló sorozatot meleg szívvel ajánljuk kezdőknek, újrakezdőknek, de tartalmas szombat estékre szomjazó gyakorlott zenerajongóknak is. Érdemes mind a négy koncertre időben jegyet venni!

Közép-Európa népeit a 19. században nemcsak az Osztrák-Magyar Monarchia fogta össze, hanem az, is hogy ez volt az az idő, amikor e népek önálló műzenéje kivirágzott, karakteressé vált, mintegy a nép szimbólumává. És ezt a karaktert a tánc hordozta leginkább. Kinek ne jutnának eszébe a lengyelek a polkáról vagy mazurkáról, az osztrákok a ländlerről, illetve a magyarok a verbunkosról vagy a csárdásról. E hangversenyeken ebben a zenei világban merítkezhetünk meg, sok esetben olyan fénytörésben, mely a 18-19. század táncait a 20. század szerzőinek nézőpontjából tárja a 21. századi hallgatóság elé.

A Pannon Filharmonikusok hangversenyei aranyfedezetet nyújtanak arra, hogy a koncerteken eltöltött időnk a minőségi kikapcsolódáson túl a zene közös megteremtésének idejévé nemesüljön.
Bérlet vásárlás

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

Nyitvatartás:
hétfő-szombat: 10.00 - 18.00

Telefonszám:
0672/500-300

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

Szőts Dorottya
jegypénztáros
szotspontdorottyapontevakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Tóth Eszter
kommunikációs munkatárs
tothponteszterkukacpfzponthu
Tel.: 20/449-8552