1 2 3

Tavaszi Bál - Későbbre halasztva!

Jegyárak: Delux belépő a nagyterembe, felszolgált vacsorával: 44.500 Ft » Báli belépő a kisterembe, svédasztalos vacsorával: 22.500 Ft

1/0

A Pannon Filharmonikusok Tavaszi bálja szeretettel várja az ország minden pontjáról az eleganciára, a gasztronómiai különlegességekre és az életre szóló élményre vágyókat. Az est fénypontja a bálkirálynő választás, bíztatjuk a lányos édesapákat, hogy az elsőbálozó korba lépő gyermekeiket e jeles eseményen mutassák be a felnőttek társaságának.

A helyben igénybe vehető tánciskola és kihelyezett casinó mellett a zenekar alapításának évéhez igazodó korhű fotósarok és csodálatos ruhaköltemények várják azokat is, akik egy korabeli fotó kedvéért szívesen beöltöznének a XIX. századi főúri körök báli toalettjébe. Az alkalomra nyomtatott báli újságban számos érdekesség napvilágra kerül, és a hölgyek elegáns táncrendje örök emlék marad.

Az esten a kiváló zenékről és a hangulatról a Pannon Filharmonikusok muzsikusai, és könnyűzenész barátai gondoskodnak.

A bál estéjén a Kodály Központ ritkán látható pompába öltözik, és a földszint bálteremmé alakul át. Talán kevesen tudják, de a földszinti nézőtér székei a karzat nézőtere alá tolhatók, és a vízszintesre állítható padlózatú nagyteremben körasztalok mellett ülve fogyaszthatják a deluxe jeggyel érkező bálozók a vacsorájukat.

A hivatalos dressz kód szerint a hölgyeket hosszú estélyi ruhában, az urakat szmokingban és csokornyakkendőben, az elsőbálozó hölgyeket fehér ruhában várjuk. Az ifjak számára az öltöny is megengedett viselet.

További részletek a www.pfz.hu oldalon, asztalfoglalás a Jegymester webáruházban. Társaságok, nagycsaládok részére előfoglalás az ertekesites@pfz.hu email címen lehetséges 2020. november 1-jéig.

Koncert kép

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992