Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

Szülők figyelmébe!

A #NoBabel sorozatunk a 14-18 éveseknek szól, de elengedhetetlen, hogy a szülők tudják, milyen élményt és szórakozást kínálunk a gyerekeiknek. 

Tisztelt Szülők!

A Pannon Filharmonikusok #NoBabel sorozata a 14-18 éves korosztálynak szóló zenei élményprogram a Kodály Központban, melynek a minőségét a zenekar garantálja. Együttesünk tisztában van vele, hogy a gimnazista korosztály mennyire leterhelt, és azzal is, hogy a hétvégéken a családi programoké a főszerep, ezért kínálunk egy tartalmas, de felfrissítő programot.

Ezúton kérjük Önöket, hogy az évad során 4 alkalommal biztosítsák gyermekük számára a lehetőséget arra, hogy részt vegyen a zenekar #NoBabel sorozatán. A koncertek első felében teljesen rendhagyó módon ébresztjük rá a korosztályt a csend és a zene viszonyára, megmutatjuk, hogy a zene ezer szálon kapcsolódhat a mindennapi életükhöz, miközben átélik, hogy az élő koncert élménye semmihez nem fogható.

A négy koncert négy témát dolgoz fel humoros, ugyanakkor tartalmas módon Bősze Ádám vezetésével. A Bartók rádióból és a Virtuózok tévés műsorából jól ismert műsorvezető kiválóan ért a fiatalok nyelvén, és számos zenei érdekességgel szolgálhat számukra.

A Kodály Központ földszintjét párnákkal, babzsákokkal és székekkel rendezzük be úgy, hogy a résztvevők kényelmesen, kötetlen formában élvezzék a Pannon Filharmonikusok műsorát. A minőségi szabadidős élmény teljessé tételéhez egy Mozart csokigolyóra a vendégünk mindenki a szünetben.

A négy koncert időpontja és témája:

2017. október 14., szombat 18.00 – A csendtől a zenéig
Vendégünk egy buddhista tanító

2017. december 2., szombat 18.00 – Pénz, hatalom, ármány
Vendégünk egy sikeres üzletember

2018. március 10., szombat 18.00 – Szerelem
Vendégeink kiváló táncosok

2018. április 14., szombat 18.00 – Varázslat
Vendégünk egy illuzionista

 

A sorozatra kedvezményes jegycsomag váltható a Kodály Központban. Az egyedi jegyek ára 1500 Ft/fő. A koncertek szünettel együtt kb. 2 óra hosszúak. A jegyek nem helyreszólóak, a fiatalok a földszinten vagy a karzaton, az érdeklődő felnőttek a karzaton foglalhatnak helyet.

Mindazok a fiatalok, akik rendelkeznek egy OKLEVÉL-lel arról, hogy az iskolán kívül bármilyen más tevékenységben (sport, szavalás, ének, tanulmányi verseny stb.) elismerték már részvételüket, az első koncertre a vendégeink. Oklevelüket kérjük a koncert előtt a Kodály Központ jegypénztárában felmutatni, és tiszteletjeggyel tudnak a nézőtérre bemenni.

Vissza

Értesüljön a legfrissebb információkról!

Rendezvénynaptár

Művészbejáró 3. - Zene karnyújtásnyira

márc 1. | 19:00 | Kodály Központ

Akváriumi keringő 2.

márc 2. | 16:00 | Pécs Zoo

Csigaház VI. - Réztestű fák

márc 3. | 15:30 | Kodály Központ

Csigaház VI. - Réztestű fák

márc 3. | 17:00 | Kodály Központ

Még1esély! - sorozat rászorulók részére

márc 8. | 10:00 | Kodály Központ

vezényel: Vajda Gergely

A mentor

márc 8. | 19:00 | Kodály Központ

vezényel: Vajda Gergely