1 2 3

Az élet sója - A Pannon Filharmonikusok bérletsorozatai a Kodály Központban

Szeretettel ajánljuk a 2021/2022-es évadunk pécsi bérletsorozatait! Bérletújítás augusztus 2-től!

KEDVES BÉRLETESEINK!

 

Ezúton is köszönjük azoknak, akik az előző évadban elmaradt koncertek bérlethányadával támogatták a zenekart. Elmaradt hangversenyeink a bérlethosszabbításkor koncertenként -10% kedvezményt érnek mindazoknak, akik nem kérték vissza a bérlethányadot! Az extra kedvezmény bérletsorozatonként eltérő.

Hosszabbítsa meg bérletét 10-30% kedvezménnyel, és élvezze a Pannon Filharmonikusok szeretetét és örömét, hogy újra találkozunk! Az extra kedvezményt a diák- és nyugdíjas kedvezményen felül adjuk.

A jubileumi 2021/2022-es évadban a 6-18 éves gyerekek díjmentesen léphetnek be a bérletes hangversenyekre, amennyiben rendelkezésre állnak szabad helyek és 2 nappal a koncert előtt jelzik igényüket a családok a jegypénztárban.

 

LAPOZGATHATÓ ÉVADOS BÉRLETFÜZETÜNKET IDE KATTINTVA TEKINTHETIK MEG!

 

JUBILEUMI LICKL-BÉRLET 

A 2021. december 9-én fennállásának 210 éves évfordulóját ünneplő Pannon Filharmonikusok alapítójának, Lickl Györgynek tiszteletére az idei évadban fő bérletsorozatát Lickl-bérlet néven hirdeti meg. A korábbi évadok Breitner- és Kodály-bérletesei idén mindannyian erre a jubileumi sorozatra tudják bérletüket helyreszólóan meghosszabbítani. Annak idején, 1811. december 9-én az alapító koncert jótékonysági hangverseny volt a muzsikus özvegyek és árvák tiszteletére. Az alapítóhoz méltó módon a Lickl-sorozat december 9-i hangversenyének bevételét zenekarunk a koronavírus következtében elhunytak árvái számára ajánlja fel.

A bérlet 8 + 1 koncertből áll. A sorozatba tartozó plusz egy koncert az Eötvös Péter Kortárs Zenei Alapítvány Mentorprogramjának hangversenye, melyen a szicíliai születésű zeneszerző, Leonardo Marino csellóversenyének ősbemutatójára kerül sor a fiatal lengyel karmesterhölgy, Joanna Natalia Ślusaczyk vezényletével.

BÉRLETÁRAK:

Teljes ár: I. kategória: 27.400 Ft, II. kategória: 23.400 Ft, III. kategória: 18.400 Ft
Nyugdíjas, diák ár: I. kategória: 22.900 Ft, II. kategória: 19.700 Ft, III. kategória: 17.500 Ft

 

PANNONICUM-BÉRLET 

A Pannonicum-bérlet a korábbi évekhez hasonlóan a hétköznap elfoglalt pécsieket, a régióban élőket és a Pécsre utazókat egyaránt várja. Az 5+1 koncertből álló sorozat a versenyművek szerelmeseinek kedvez: a legkiválóbb cselló, mélyhegedű, hegedű és zongora szólisták játékán túl a bérletbe tartozó plusz egy koncerten a bérletesek az operaénekesek egy színvonalas produkcióját is élvezhetik az évadban. Érdemes ezeket az estéket zenével tölteni, és a korán végződő hangversenyek után talán még egy könnyű vacsora is belefér a városban.

BÉRLETÁRAK:

Teljes ár: I. kategória: 26.000 Ft, II. kategória: 22.900 Ft, III. kategória: 16.900 Ft
Nyugdíjas, diák ár: I. kategória: 20.300 Ft, II. kategória: 17.200 Ft, III. kategória: 13.500 Ft

 

MUSICA SACRA-BÉRLET 

A Pannon Filharmonikusok Musica Sacra-bérletének koncertjeit a koronavírus áldozatainak emlékére ajánljuk fel. A halottak napjához kapcsolódó koncert előtt közös mécsesgyújtással emlékezünk az elhunytakra, valamint a gyászról és zenéről szóló beszélgetéssel segítjük a feldolgozást. Kérjük, amennyiben szeretne részt venni az október 29-i koncertet megelőző beszélgetésen, jelezze szándékát a Kodály Központ jegypénztárában.

BÉRLETÁRAK:

Teljes ár: I. kategória: 8.500 Ft, II. kategória: 7.500 Ft, III. kategória: 6.500 Ft

 

 

FLÖRT-BÉRLET 

friss & csábító péntek esti FLÖRT

Kacérkodsz velünk? A Flört egy biztató mosoly, egy mindent sejtető, de felelősség nélküli csábító pillantás. Arra buzdít, hogy gyere, érezd jól magad velünk, és ha csak ennyi történik, akkor úgy volt jó. Táncolunk, álmodozunk és nevetünk egyet. De ki tudja? Lehet, hogy szerelem lesz belőle, és kéz a kézben folytatjuk tovább...

Legújabb péntek esti sorozatunk első koncertjén Piazzolla ismerős tangóira táncra perdülünk és megalapozzuk a hangulatot a folytatáshoz: a második koncerten elhangzó Szentivánéji álom előadásában együtt álmodunk olyan fiatalokkal, akik a tűzugráshoz hasonló bátorsággal lépnek fel a Kodály Központ színpadára. A zenegyűlölő est főszereplője a humor, a megszelídítés legkiválóbb eszköze. Kinevetjük magunkat és egymást, és csetlő-botló lépésenként találkozunk a komolyzene egy-egy megkerülhetetlen részletével. Az utolsó koncerten egy nyerő páros virtuóz játékában fedezhetjük fel azt az érzést, hogy együtt azért mégiscsak többek vagyunk mi magunk is.

Egy jó flört a korunktól függetlenül felpezsdíti a hétköznapokat, mi mégis díjazzuk a fiatalságot! A koncertek nem a hagyományos közönségnevelő vagy beavató hangversenyek, hanem olyan előadások, amelyek finoman, lépésenként engednek közel a komolyzenéhez. Gyertek együtt barátokkal, ismerősökkel, és élvezzétek különleges kedvezményünket!

BÉRLETÁRAK:

Életkor

Kedvezmény

Bérletár

6-18 éveseknek

100%

0 Ft

18-19 éveseknek

90%

4000 Ft

20-29 éveseknek

80%

8 000 Ft

30-39 éveseknek

70%

12 000 Ft

40-49 éveseknek

60%

16 000 Ft

50-59 éveseknek

50%

20 000 Ft

60-69 éveseknek

40%

24 000 Ft

70-79 éveseknek

30%

28 000 Ft

80-89 éveseknek

20%

32 000 Ft

90-99 éveseknek

10%

36 000 Ft

 

TELJES BÉRLETÁR A 4 KONCERTRE: 40.000 FT

 

 

 

PÉCSI (KODÁLY KÖZPONT) BÉRLETÚJÍTÁS 2021. AUGUSZTUS 2-TŐL a sorozatok első hangversenyének időpontjáig lehetséges
a www.jegymester.hu oldalon és a Kodály Központ jegypénztárában

 

Most már online otthonról is meghosszabbíthatóak a bérletek kényelmesen, biztonságosan, átutalással, banki befizetéssel. Kérjük, bérlethosszabbítási szándékát jelezze a tatrai.blanka@pfz.hu email címre küldött levélben és tájékoztatjuk a részletekről.

Korábbi pécsi bérleteseink a már jól ismert bérleteiket (Pannonicum, Musica Sacra-bérlet) 2021. augusztus 2-től tudják helyreszólóan megújítani. A Breitner-, és Kodály-bérletesek az idei ünnepi évben Jubileumi Lickl-bérlet néven, egy bérletnév alatt újíthatják meg bérletüket.

Szeretettel ajánljuk tavaly kialakított online felületünket, a www.pfz.hu/berletujitas oldalt, amelyen otthonról bankkártyás fizetéssel vagy átutalással intézheti bérlete megújítását! Bérlet típus vagy hely módosítása esetén is várjuk online megrendelését, és munkatársunk felkeresi Önt a választható lehetőségekkel.

A bérlet személyesen is megújítható a Kodály Központ jegypénztárában - készpénzzel, bank-, és Szép-kártyával a Kodály Központ jegypénztárában. Az extra kedvezmény igénybevétele nélkül az átutalásos és személyes lehetőségen kívül online a www.pfz.hu oldalon is megújítható a bérlet, bankkártyás fizetéssel.

Szükség esetén munkatársaink segítenek a 72/500-300-as telefonszámon.

 

Részletfizetési lehetőség! 

A Jubileumi Lickl-bérlet és a Pannonicum-bérlet esetében a teljes bérletár fizethető két részletben is. A fizetéskönnyítésként megadott részletfizetési összegek és a befizetések ütemezése nincs összefüggésben az elhangzott koncertek számával. Az első részlet a bérlethosszabbításkor vagy az új bérlet megvásárlásakor fizetendő. A második részlet határidőre történő befizetésének elmaradása esetén a bérlet érvényét veszti. Megértését köszönjük!

A 2. részlet befizetésének végső határideje: 2021. október 31.

KÖSZÖNJÜK, HOGY AZ ONLINE BÉRLETÚJÍTÁSI ÉS BÉRLETVÁLTÁSI LEHETŐSÉGET VÁLASZTJA!

 

 

 

 

 

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Nyitvatartás:

Hétfőtől csütörtökig:
10.00 - 18.00 óráig

Pénteken:
10.00 - 16.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a 72/500-300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől csütörtökig 10:00-18:00-ig, illetve pénteki napokon 10:00-16:00-ig.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
Tel.: +36 30 222 7992