Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

Musica Sacra bérlet 2016/2017.

Bérlet megvásárlása

A bérlet következő fellépései:

Máté-passió − Húsvéti ünnepi hangverseny 2017. április 13. 19:30

 

MUSICA SACRA-bérlet

Az elmúlás és a halál, Jézus születése és feltámadása: ez minden évad három olyan kiemelkedő témája és alkalma, amely a zeneszerzők számára az oratorikus alkotások terén különös ihlető erővel szolgált. A Pannon Filharmonikusok a halottak napjához közeledve, az advent alatt és a húsvéti, ünnepi időszakban is több évtizede ad hangversenyeket, melyeken az egyházzenei alkotások állnak a középpontban. A sorozatra kedvező árú bérlet váltható, mely mindenkinek lehetőséget ad a zenei élménnyel történő ünneplésre, ugyanakkor az előre megváltott bérlet motivációt is jelent a tulajdonosának arra, hogy napjaink fogyasztói társadalmában, ha csak egy estére is, de visszatérjen az ünnepi alkalom valódi lényegének átéléséhez. A következő évad műsora a barokk kor énekes-szimfonikus alkotásaiból válogat, nem titkolva a zenekar azon szándékát, mint hogy a kiváló pécsi kóristákból szerveződött Pannon Filharmonikusok Fesztiválkórus énekét a pécsi közönség számára minél több alkalommal hallhatóvá tegye. A bérletbe rendezett koncertek Johann Sebastian Bach leghíresebb műveit tűzik műsorra, melyeket különlegességek egészítenek ki. Bach Máté-passiója, Magnificatja és Actus tragicus című kantátája mind ikonikus műveket jelentenek a barokk zenét kedvelők számára, ezeken felül Purcell Mária királynő temetésére írt gyászzenéje, valamint Britten Karácsonyi énekek című alkotása teszi teljessé a bérlet kínálatát. A koncerteken szólistaként az elmúlt évek sikeres barokkénekesei lépnek fel, úgymint Kovács Ágnes, Tóth Zsuzsi, Szigetvári Dávid, Megyesi Zoltán és Hámori Szabolcs.

 

Bérletújítás
2016. április 5-től június 20-ig a Kodály Központban
Cím: 7622 Pécs, Breuer Marcell sétány 4. Nyitvatartás: hétfőtől szombatig 10.00 – 18.00 óráig, vasárnap szünnap. Vasárnapi rendezvény esetén a pénztár másfél órával az előadás kezdete előtt nyit. Telefon: +36-72-500-300

Bérletváltás
Bérletek kaphatók 2016. április 1-jétől az adott bérletsorozat első koncertjének napjáig (Sorozatonként változó az időpont!), illetve a rendelkezésre álló helyek mértékéig Pécsett, a Kodály Központban, országszerte, a Ticket Expressz jegyirodákban, valamint a www.jegymester.hu weboldalon.

 

Bérletárak: 8.500 Ft, 7.500 Ft, 6.500 Ft


Csoportos bérletvásárlás esetén, 10 fő felett egyedi kedvezményt adunk!

Bérletét fizetheti két egyenlő részletben is!
Az I. részlet (bérletár fele) a bérlethosszabbításkor vagy az új bérlet vásárlásakor fizetendő.
A II. részlet (a bérletár második fele) befizetésének határideje: 2016. december 15.
A II. részlet határidőre történő befizetésének elmaradása esetén a bérlet érvényét veszti.
Megértését köszönjük!

A Kodály Központ pénztárában PayPass bankkártyás fizetési lehetőséggel állunk rendelkezésére, elfogadjuk a SZÉP kártyát, az Erzsébet-utalványt és az Erzsébet-utalvány Plusz kártyát is.Évadnyitó hangversenyünkön bérleteseink közül kisorsoljuk azt a szerencsés nyertest, aki meglepetésutazást nyer!

Korábbi fellépések:

Magnificat − Karácsonyi ünnepi hangverseny 2016. december 20. 19:30
Actus tragicus − Hangverseny az elhunytak emlékére 2016. október 28. 19:30

Rendezvénynaptár

Művészbejáró I. - Zene karnyújtásnyira

márc 30. | 19:00 | Kodály Központ

Csajkovszkij: Az ötödik

ápr 6. | 19:00 | Kodály Központ

vezényel: Gilbert Varga

Babzsák VIII.

ápr 11. | 16:00 | Kodály Központ

Máté-passió − Húsvéti ünnepi hangverseny

ápr 13. | 19:30 | Kodály Központ

vezényel: Bogányi Tibor

Bartók-est a Pannon Filharmonikusok és a Pécsi Balett előadásában

ápr 25. | 19:00 | Kodály Központ

vezényel: Bogányi Tibor

Bartók-est a Pannon Filharmonikusok és a Pécsi Balett előadásában

ápr 26. | 19:00 | Kodály Központ

vezényel: Bogányi Tibor