Pannon Filharmonikusok

www.pfz.hu
Regisztráció

europa cantat

civitatis

Szülők figyelmébe!

A #NoBabel sorozatunk a 14-18 éveseknek szól, de elengedhetetlen, hogy a szülők tudják, milyen élményt és szórakozást kínálunk a gyerekeiknek. 

Tisztelt Szülők!

A Pannon Filharmonikusok #NoBabel sorozata a 14-18 éves korosztálynak szóló zenei élményprogram a Kodály Központban, melynek a minőségét a zenekar garantálja. Együttesünk tisztában van vele, hogy a gimnazista korosztály mennyire leterhelt, és azzal is, hogy a hétvégéken a családi programoké a főszerep, ezért kínálunk egy tartalmas, de felfrissítő programot.

Ezúton kérjük Önöket, hogy az évad során 4 alkalommal biztosítsák gyermekük számára a lehetőséget arra, hogy részt vegyen a zenekar #NoBabel sorozatán. A koncertek első felében teljesen rendhagyó módon ébresztjük rá a korosztályt a csend és a zene viszonyára, megmutatjuk, hogy a zene ezer szálon kapcsolódhat a mindennapi életükhöz, miközben átélik, hogy az élő koncert élménye semmihez nem fogható.

A négy koncert négy témát dolgoz fel humoros, ugyanakkor tartalmas módon Bősze Ádám vezetésével. A Bartók rádióból és a Virtuózok tévés műsorából jól ismert műsorvezető kiválóan ért a fiatalok nyelvén, és számos zenei érdekességgel szolgálhat számukra.

A Kodály Központ földszintjét párnákkal, babzsákokkal és székekkel rendezzük be úgy, hogy a résztvevők kényelmesen, kötetlen formában élvezzék a Pannon Filharmonikusok műsorát. A minőségi szabadidős élmény teljessé tételéhez egy Mozart csokigolyóra a vendégünk mindenki a szünetben.

A négy koncert időpontja és témája:

2017. október 14., szombat 18.00 – A csendtől a zenéig
Vendégünk egy buddhista tanító

2017. december 2., szombat 18.00 – Pénz, hatalom, ármány
Vendégünk egy sikeres üzletember

2018. március 10., szombat 18.00 – Szerelem
Vendégeink kiváló táncosok

2018. április 14., szombat 18.00 – Varázslat
Vendégünk egy illuzionista

 

A sorozatra kedvezményes jegycsomag váltható a Kodály Központban. Az egyedi jegyek ára 1500 Ft/fő. A koncertek szünettel együtt kb. 2 óra hosszúak. A jegyek nem helyreszólóak, a fiatalok a földszinten vagy a karzaton, az érdeklődő felnőttek a karzaton foglalhatnak helyet.

Mindazok a fiatalok, akik rendelkeznek egy OKLEVÉL-lel arról, hogy az iskolán kívül bármilyen más tevékenységben (sport, szavalás, ének, tanulmányi verseny stb.) elismerték már részvételüket, az első koncertre a vendégeink. Oklevelüket kérjük a koncert előtt a Kodály Központ jegypénztárában felmutatni, és tiszteletjeggyel tudnak a nézőtérre bemenni.

Vissza

Értesüljön a legfrissebb információkról!

Rendezvénynaptár

Nékünk gyermek született - Karácsonyi ünnepi hangverseny

dec 20. | 19:30 | Pécsi Bazilika

vezényel: Dobos László és Vass András

Karácsonyi hangverseny

dec 21. | 20:00 | Eszéki Szent Péter és Pál Bazilika

vezényel: Dobos László és Vass András

Újévi díszhangverseny

2018. jan. | 2 19:00 | Kodály Központ

vezényel: Bogányi Tibor

Csigaház IV. - Hat húron pendülünk

2018. jan. | 6 15:30 | Kodály Központ

Csigaház IV. - Hat húron pendülünk

2018. jan. | 6 17:00 | Kodály Központ

Babzsák IV.

2018. jan. | 9 16:00 | Kodály Központ

Dear Audience,


We would like to inform you that due to technical reasons the concert entitled Classical Chill out at 9pm on 12 December 2017 is CANCELLED. The concert will be presented at a later date, in the second half of the season.

We are able to issue a refund for the tickets until 6pm 12 December 2017.
For further questions please turn to our colleagues in the ticket office of Pannon Philharmonic Orchestra.


Thank you for your understanding.

 

Kedves Közönségünk!


Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2017. december 12. 21.00 órai Classical Chill Out elnevezésű koncert technikai okok miatt ELMARAD. A program egy későbbi időpontban, az évad második felében kerül megrendezésre.

A koncertre megvásárolt jegyeiket 2017. december 12-én 18.00 óráig áll módunkban visszaváltani.
További kérdés felmerülése esetén kérjük, forduljanak a Pannon Filharmonikusok jegypénztárban dolgozó munkatársához.


Megértésüket köszönjük!